INGREDIENTS
- 200gr. d'arròs
- 125gr. sucre
- 1 litre de llet
- 1 branca de canyella
- 1 pela de llimona
- canyella en pols per decorar
- 125gr. sucre
- 1 litre de llet
- 1 branca de canyella
- 1 pela de llimona
- canyella en pols per decorar
PREPARACIÓ
La pell de llimona ha de tenir lo menys possible de part blanca ja que la part groga és la més aromàtica.
Posem a bullir la llet amb el sucre i ho remenem i després Incorporem la pela de llimona i la branca de canyella. Remenem de tant en tant i quan estigui bullint agreguem l'arròs i ho deixem coure uns 20-25 minuts ( has d'anar remenant de tant en tant ).
Quan acabeu treieu la canyella i la pell de llimona i ho serviu en cassoletes petites i ho deixeu refredar. Un cop refredat tireu una mica de canyella mòlta per sobre.
Quan acabeu treieu la canyella i la pell de llimona i ho serviu en cassoletes petites i ho deixeu refredar. Un cop refredat tireu una mica de canyella mòlta per sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada