dijous, 27 d’abril del 2017

Mici


Continuarem amb el menjar romanès.
Avui aprendrem a fer Mici.

Necessitarem:

  • 1 kg carn de vedella picada. (Hi ha gent que recomana afegir 250 gr de mantega de vaca)
  • 2 cullerades oli d'oliva
  • 1 cullerada sal
  • 2 cullerades  aigua
  • 3 dents d'all picats
  • 1 culleradeta alcaravia
  • 1 culleradeta pebre vermell picant
  • 1 culleradeta pebre vermell dolç
  • 2 culleradetes bicarbonat
  • 1/2 culleradetes farigola
  • 1/2 culleradetes pebre vermell acabat de moldre

Preparació:

  1. En un bol es posen tots els ingredients en l'ordre que hem citat els ingredients. Es pasten bé amb els dits (s'han d'anar mullant les mans perquè la carn no s'assequi).  S'ha de pastar la carn durant almenys cinc minuts.
  2. Un cop pastat tot es guarda el bol tapat amb un drap o qualsevol altra cosa a la nevera durant tota la nit. 
  3. L'endemà es fan petites salsitxes de la mida d'un polze (mullant les mans freqüentment).
  4. Es fan en una graella amb brases. 
Quan estan a punt es poden menjar acompanyats de pa, mostassa picant i cervesa.

Imagen relacionada

Aquesta recepta tradicional romanesa de mititei a la barbacoa es menja en els dies de festa o en els caps de setmana a les sortides al camp de pícnic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada